VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Too much info?

Idag har det varit upp och ner, ner och upp. Och till slut är det äntligen fredag efter världens längsta vecka!

T ser lite upplyst ut där på andra sidan bordet.

T ser lite upplyst ut där på andra sidan bordet.

F7AC0A58-DD98-4151-84B7-07C4F6CB8955

Vi hade telefonmöte med vår kille på banken imorse och det gick faktiskt bra. Vi får inte lov att tillgodoräkna oss mitt andrajobb förrän i februari enligt de nya reglerna, men de goda nyheterna var att det faktiskt ser bättre ut än det verkade, även utan min timanställning. Så, som sagt, ena dagen tappar man hoppet helt och nästa dag så känns det okej igen. Som en bergochdalbana. Och än är det inte slut.

Trött morsa med ögoninflammation. Och kids på väg till sina ställen för dagen.

Trött morsa med ögoninflammation. Och kids på väg till sina ställen för dagen. Var tvungen att beskära bilden för jag hade dragit upp min kjol för att snart sätta mig ner och kissa. Too much info?

A8CDA5C3-3860-4A05-8F3F-71BB83574F22

På lunchen åkte jag och T till ett plant nursery här i närheten och köpte ett citronträd. Vi tänkte att det kan vara roligt som inflyttningspresent till våra vänner som vi ska till nere i Sydney imorgon. Med vår nya och tighta budget har vi inte varit och handlat växter på länge och idag insåg jag att jag har saknat det. Nu längtar jag ännu mer till att ha en trädgård att plantera i. Inte för att jag kan något om trädgård, men med hjälp av min pappa, lite god vilja, samt K som är landskapsarkitekt, ska vi nog lyckas få ihop något. Men nu går jag händelserna lite i förväg. Vi har ju som bekant inget hus och således ingen trädgård än.

Middag ute ikväll. Det var väldigt milt och skönt.

Middag ute ikväll. Det var väldigt milt och skönt.

Efter skolan kom tre tjejer hem hit då B hade playdate med två kompisar. De sprang runt och lekte, åt snacks och skrattade. Sådär lätt att koncentrera sig mitt i allt detta när man jobbar, men det funkade trots allt.

Nu ska jag och min täppta näsa gå och lägga oss. Vi ska köra härifrån vid nio imorgon, så det blir ingen längre sovmorgon i alla fall. Fast, jag har ju barn, så vem försöker jag lura? Sovmorgon blir det ju aldrig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna