VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyx!

Detta måste klassas som tidernas längsta vecka. Det är inte en dålig vecka alls, det är bara det att jag har trott att det varit fredag ända sedan i tisdags. Ingen aning varför. Men nu är det i alla fall fredag imorgon och en dag till ska jag nog klara av.

T gjorde helgfrukost imorse. Bacon och hela klabbet. Lyx!

T gjorde helgfrukost imorse. Bacon och hela klabbet. Lyx! O har kycklingar på förskolan. 

4949CA12-9431-42B8-B7B1-899DAF8C75F8

Jag känner det som att mina dåliga nätter denna vecka har gjort att min förkylning tagit fart igen och jag har en tryckande huvudvärk. Dessutom har min ögoninfektion flammat upp igen. Jag har ju haft problem med ögoninflammation i ett halvår då den ligger lågt ett tag men ändå finns där och så blommar den upp. Jag har varit hos två olika doktorer och båda säger att det är en helt vanlig conjunctivitis. Men den gick inte ens över med starka droppar eller antibiotika så nu har jag inget annat val än att gå tillbaka och trycka på för att få en lösning. Det handlar ju faktiskt om mina ögon. De vill jag ha kvar.

Blandat.

Blandat.

A4A92E1E-C053-4B07-AAD6-9F9E62FBE185 AB6C708F-1DAD-4883-89E2-9BF71CEB2F1B

Planerna för helgen är att åka till Sydney och hälsa på vänner på lördag, Nippers på söndag och sedan ska jag äta lunch med min gamla chef från mitt förra jobb i Sydney på söndag. Hon är här uppe på kusten och hälsar på kompisar, så vi passar på att ses. Och nu för tiden är hon mer av en kompis än en chef, så det blir skoj!

Men först ska jag sova bort den här huvudvärken.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna