VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett knytnävsslag.

Det kom som ett knytnävsslag. Mailet. Boom, rakt på näsan and it still stings.

Lite av dagens mat.

Lite av dagens mat.

44909944-62AD-4202-B9ED-BFFE278BFB65

Vi har räknat ner till första veckan på november ända sedan jag plockade upp mitt casual jobb i augusti. Banken räknar nämligen en timanställning som valid efter tre månader. Därför har vi legat lågt på sistone, väntat och nu om två veckor skulle vi kontakta banken och få igenom ett lånelöfte med de nya siffrorna. Men inte då. Såklart inte! Världen ville annorlunda.

Det kom ett paket och livade upp min dag. Nu är bara frågan vilken bok jag ska börja med.

Det kom ett paket och livade upp min dag. Nu är bara frågan vilken bok jag ska börja med.

4F2FE330-5373-4773-BC69-45F0CC09610A

Idag mailade nämligen vår bankkontakt och sa att banken har ändrat reglerna. Det är på grund av Corona såklart och de är rädda för att låna ut och ta risker. Så enligt de nya reglerna måste man ha ett casual jobb i ett halvår innan det kan tillgodoräknas. Vi snackar alltså februari nästa år! Och detta kunde de inte hållit på i tre veckor till? För då hade vi redan haft vårt lånelöfte på de premisserna som vi har diskuterat och vi hade inte behövt bry oss om regeländringar och skit.

Men nu får vi istället vänta till februari medan priserna här på kusten bara stiger och stiger och stiiiiiger. Jag börjar tro att vi inte ska ha något hus. Det är nog inte meningen. Kanske är det för att jag är Fröken Negativ?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna