VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Be för mig.

Imorse gick jag upp och satte på mig spetstrosor, en spetsbehå, min tighta svarta jeanskjol och ett linne. Det var nämligen… tvättdags.

Sedan gick det bara nerför.

Sedan gick det bara nerför.

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.0052413185450692623,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":0}

Jag har en separat tvättkorg i mitt lilla badrum och det blir lätt så att den glöms bort vid tvättning. Så idag hade jag inga rena kläder kvar alls i princip. Nu var det ändå så att jag jobbade hemifrån både igår och idag eftersom att både Ks familj och vi är lite sjuka. Så jag behövde egentligen bara något bekvämt att ha på mig. Men allt bekvämt var också smutsigt.

God och fin lunch.

God och fin lunch.

Hur som helst kände jag mig fin. Men sedan har dagen bara gått utför. Jag har extremt ont i halsen och även huvudvärk och nu när det äntligen är dags att gå och lägga sig så vaknade O och skrek och gnydde som aldrig förr. ”Magen” sa han bara, så nu väntar jag på min stora fiende, magsjukan, eftersom att den går runt oss.

Så nu checkar denna ångestfyllda människa ut och ställer in sig på en sjukstuga i helgen. Allt bättre än så ska jag välkomna och fira. För visst, alla är ju sjuka ibland, men mitt psyke klarar inte magsjukor i huset.

Pray for me.

Haha, vilken dramaqueen jag är. Men ärligt, om du ändå ska be kan du kanske stoppa in ett ord om mig med. Prata gott om mig till han där uppe. Nej nu får det vara nog för idag.

/CC


Annons

Kommentarer


 1. Camilla 16 oktober, 2020 on 18:32 Svara

  Godkväll! Vad härligt och lyxigt det lät med så snygga kläder 😊 Hoppas du slipper kräksjukan, själv kan jag inte få den, så skönt. Trevlig helg, Camilla

  • sydneymamman 17 oktober, 2020 on 14:21 Svara

   Godkväll Camilla! Eller natt snarare, det är snart midnatt här nu.
   Ja, om det inte blir att man tar på sig fina kläder annars, så får man väl passa på när det är tvättdag, haha!
   Vi klarade oss från kräket denna natten i alla fall, phew! Men vad menar du med att du inte kan få den? Man kan väl inte bli immun direkt? Berätta knepet, snälla!🙂
   Kram

   • Camilla 18 oktober, 2020 on 12:50 Svara

    Förstår att du blev nyfiken 😊 Jag har två döda gener mot det Calicivirus som orsakar kräksjukan, man kan ha två som lever, en död och en levande eller två döda. Fick testa på jobbet för ett antal år sedan. Kram

    • sydneymamman 18 oktober, 2020 on 13:34 Svara

     Men wow, vad intressant!
     Tack för svar.
     Det låter som att du har vunnit genlotteriet;) Hoppas inte det betyder att du har några andra problem med avsaknaden av dem. Om inte, så låter det helt fantastiskt.
     Xx

     • Camilla 18 oktober, 2020 on 17:11

      Nej då inga andra problem pga det 🤗

     • sydneymamman 19 oktober, 2020 on 13:08

      Men så himla bra!
      Jag vill också testa mig nu. Och om jag har två levande så vill jag försöka blocka dem på något sätt. Då var det bestämt, haha.
      Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna