VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kulmen.

Jag har ändå kunnat njuta lite av dagen idag faktiskt. Den värsta stressen med jobbet har lagt sig och jag kunde ta det lite lugnare. Solen sken och vi åt lunch ute i solen och när jag slutat jobbet för dagen gick jag och hämtade O på förskolan under klarblå himmel, i kjol och linne och det var perfekt temperatur, varken för varmt eller för kallt.

Dagens mat.

Dagens mat. (Kanel på bananerna, inte världens mest ruttna dito).

57C06901-ECDF-486C-B869-B611A480C087

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.00027282635239167519,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Dagen började nämligen med att min chef sa ”Gud, du låter riktigt sjuk. Ta en sjukdag så hjälper jag dig med det du behöver göra idag” (läs: avsluta löner). Det lät ju verkligen lockande, jag sov inte bra under natten nu heller och jag kände mig rejält förkyld men jag kände också att jag nog inte nått kulmen ännu och inte kan kasta in handduken för tidigt. Det känns snarare som att jag kanske behöver den där sjukdagen på måndag istället.

O är tillbaka till sitt vanliga glada jag efter sin förkylning.

O är tillbaka till sitt vanliga glada jag efter sin förkylning.

DD2D69F9-9A5F-424F-B950-22DE7F3479C0 6CC910E9-1CFA-4B68-A054-EDBD571445FF

Men nog om sjukprat nu, jag har hunnit läsa min bok, jag har kramat mina fina barn och jag har varit ute i solen. Jag har just tittat på Borgen och ätit choklad. En sämre onsdag hade man kunnat ha. Snor i hjärnan eller inte.

/CC

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna