VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sjuk grej.

Jo, det blev så ändå. Jag blev sjukare och sjukare under natten också, låg vaken två timmar från klockan tre och tyckte synd om mig själv. Och nu idag har det blivit ännu värre. En rejäl förkylning har kommit och är här för att stanna.

Utefrukost...

Utefrukost…

Hur som helst så proppade jag mig full med piller och så jobbade jag tolv timmar i sträck med endast tjugo minuters paus. Dessa varannantisdagar kan vara så himla stressiga ibland. Men nu är det mesta klart för denna gången och de mindre krävande bitarna är kvar för imorgon.

...och utelunch.

…och utelunch.

Men en annan sjuk grej som hände under dagen är att min telefon ringde från ett okänt mobilnummer. Jag svarade, för ofta är det dagis eller något annat som kan vara viktigt. När jag svarat spelades en automatisk röst upp som pratade väldigt vältaligt och med fina ord. Den sa något i stil med att mitt Tax File Number blivit spärrat, att jag blivit stämd och om jag ville undvika att bli arresterad så skulle jag trycka 1. Så jag tryckte 1. Haha, nu skojade jag såklart bara, men man hade ju velat trycka ett för att se vad som skulle hända. Frågar de om mina bankdetaljer i nästa steg, tro? Eller skickar de ut något virus genom luften till min telefon månntro? Nu tryckte jag inte 1, så kanske kommer jag att hamna i fängelse. Men då händer ju i alla fall något spännande.

En ballong på min plats i soffan.

En ballong på min plats i soffan.

Annars är det mest väntan, väntan på november för att banken ska kunna få de papper från mitt nya jobb som gynnar oss, väntan på hus som är fina och som vi har råd med (men som sagt, bättre om de kommer efter november), nu väntan på att bli frisk igen osv. Jag känner för tillfället att det är ganska tråkigt och ingenting som riktigt sticker ut sker. Säger jag, två dagar efter bästa helgen och en dag in i förkylningen.

In i fängelse. Gå direkt i fängelse utan att passera Gå.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna