VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kanske räcker så.

Nu är allt som det ska igen.

Nu har jag rättat mig i ledet, återtagit vardagen och insett att man inte ska tro att man är något. Man är ju trots allt född i jantes namn. Nej, nu pladdrar jag bara, så är det inte alls. Men de värsta och jobbigaste känslorna har gått över och jag är förhållandevis okej med vardagen just idag.

Tre olika familjemedlemmars olika dagar.

Tre olika familjemedlemmars olika dagar. Jag jobbar i fula tofflor, O har kycklingar på dagis och B tillverkar sjöjungfrustjärtar.

A26944E0-BFD1-4869-9A67-65DA24B684F8 0B0DB141-A30B-4568-B491-C3E5C30A5961

Fast tyvärr så har mitt jobb bestämt att vi ska gå tillbaka och jobba på kontoret en dag i veckan från och med måndag och två dagar i veckan ganska snart. Och på lördag är det kalas för B’s kompis och på söndag ska vi ha folk här. Så nu är det snart som att allt är tillbaka till det vanliga. Vilket är katastrofjobbigt eftersom att dessa sex månaderna nog varit de bästa i mitt liv rent arbetsmässigt med balans. Jag älskar att jobba hemifrån. Det är inte snack om att slacka, låtsasjobba etc., jag tycker bara det är så skönt att inte behöva åka iväg, kunna ha lugn och ro samt slippa all den extra stress som kommer med transporter och gruppdynamik etc.

Fint när jag gick för att handla choklad och mjölk. Men inte mjölkchoklad utan mörk sådan. Pappaskämt deluxe.

Fint när jag gick för att handla mjölk och choklad. Men inte mjölkchoklad utan mörk sådan. Pappaskämt deluxe.

E3A3CA0F-F57B-4F92-91CB-3B040CCB6EFF 63DBC133-1F39-4C43-8C01-4A8C8419D856

Men än är vi inte där, jag kör på som vanligt och hoppas på en till två dagar hemma framöver också. Och tänk om det kan bli så bra så att de dagarna hemma är i vårt alldeles egna hus som vi trivs i. Fast, när vi ändå är inne på ämnet, det har inte kommit ett enda nytt hus för visning i helgen. Så himla tråkigt.

Jag kanske bara ska låta bli att sia om framtiden. Nu ska jag sova och imorgon är det en ny dag. Det kanske räcker så för tillfället.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna