VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fult och ärligt.

Jag får nästan panik.

Den där känslan man får när man är ensam och sätter på sin bästa musik på hög volym i huset och bara går runt och har liksom en frihetskänsla och ett pirr i magen. En känsla av att allt är möjligt. Den känslan, hur håller man kvar den i ett vanligt liv?

Jag tycker inte att man någonsin får den känslan i den vardagliga vardagen. Man får såklart andra härliga känslor. Men vad gör man om man är beroende av just den känslan? När man känner att tiden går och man själv står stilla. När man måste ändra på något men allt som behöver ändras i rätt riktning är oansvariga beslut som inte fungerar pengamässigt eller praktiskt.

Hur gör man för att vara sann mot sig själv? Vara sann mot alla sina jag? Jag vill ha varje dag himlastormande, jag vill ha äventyr, spänning, jag vill ha allt!

/CC


Annons

Kommentarer


 1. Torsten 6 oktober, 2020 on 16:05 Svara

  Ta dig några GT så blir det bättre ska du se. Alla lever trista liv. Framförallt de som påstår det motsatta. De ljuger endast för sig själva.

  T.

  • sydneymamman 7 oktober, 2020 on 12:47 Svara

   Hej T!
   Men det är ju sjukt sorgligt ju. Att vi alla sitter fast i tristess och tråkighet. Så ska det väl inte behöva vara? Men GTs är bra. Det var alldeles för länge sedan jag fick mig en riktig GT. Det skulle nog behövas, ja, så jag kunde snap out of it.
   /CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna