VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag = gammaldags?

Jag må vara av den gamla skolan, men hur sjutton kan det ses som utveckling när man inte längre kan få den hjälp man behöver 2020?

Morgon. Lägg märke till en liten grön ballong som letat sig in i bilden.

Morgon. Lägg märke till en liten grön ballong som letat sig in i bilden när små barn leker keepy-uppy på nedervåningen.

F55D5F47-A50A-40E0-86BE-3F1AA9E032CD

Jag pratar om sådant som på jobbet idag där vi för andra dagen i rad hade mailbekymmer. Och jag försökte på alla möjliga sätt läsa mig till vad som var fel och vad som behövde göras, men till slut tog det stopp. Och då behövde jag hjälp från supporten. När jag försökt ett tag att skriva mitt problem i den lilla chat-rutan gav jag upp och började den svåra jakten på att hitta ett telefonnummer att ringa för att prata med en riktig person. Men de bara förde mig runt i cirklar. Det tog lång tid innan jag till slut hittade ett telefonnummer, fick lämna mitt nummer och blev uppringd tio minuter senare.

Härlig, solig fredag idag.

Härlig, solig fredag idag. Fina lilla bilen är nytvättad och vit. 

0A7EFF2C-731F-4943-AD09-47E70A1364DF

Det var en kille från USA som ringde och tur var det, för även om jag hade kommit en bra bit på vägen så hade jag aldrig lyckats fixa allting på egen hand. Men efter tre timmars frustration och till sist detta samtal, så löste det sig och jag kunde dra en lättnadens suck. Tills jag behövde ringa Optus. Då började samma sak igen. Det SIM du försöker aktivera är låst, kontakta kundtjänst. Jag ringer det nummer de angivit och kommer till prompts om hur man aktiverar ett SIM (som inte är låst). Jag hittar dock en väg genom att välja en massa alternativ som till slut tar mig till en operator och vi kan lösa problemet.

Om jag någonsin startar ett bolag av något slag, remind me att jag ska sätta ett fett telefonnummer på toppen av hemsidan och man ska direkt komma till en trevlig människa som kan hjälpa till (läs: mig själv).

Men som sagt, jag kanske är gammaldags. Dagens ungdomar kanske gillar att prata med Siri, Alexa och deras vänner. Vad vet jag?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna