VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Troligtvis inte ändå.

Idag blev det lite online shopping som gick fel. Jag kan inte gå hemma utan tofflor på fötterna, vi har så kalla golv plus att jag tycker att det är obehagligt i allmänhet att gå i strumplästen, och nu har mina ulltofflor börjat bli lite väl varma. Så jag bestämde mig för att beställa sådana sköna sommartofflor i skinn som jag hade tidigare, men som jag hade använt så mycket att det var mer hål än tofflor.

Man kan ju tycka att det hela med mysbyxor och morgonrock över är det värsta på denna bild, men jag klarar inte av dessa förskräckliga tofflor. Till och med O sa att han inte gillade dem, haha.

Man kan ju tycka att det hela med mysbyxor och morgonrock över är det värsta på denna bild (heltäckningsmattan räknas inte idag), men jag klarar inte av dessa förskräckliga tofflor. Till och med O sa att han inte gillade dem, haha.

Till saken, när jag skulle beställa tofflorna i en neutral brun läderfärg som sist så fanns det inga storlekar kvar. Inte ens i färgval nummer två eller tre, utan till slut tog jag bara de enda som fanns kvar i min storlek och tänkte ”Hur illa kan det bli?”. Riktigt illa, visar det sig. Alltså, jag behöver ju inte vara någon fashionista när jag bara går hemma (och tro mig, det är jag verkligen inte), men varje gång jag tittar ner på fötterna så får jag en chock. Jag tror inte jag kan vänja mig heller. Det får bli att skänka bort dessa och beställa nya från Etsy. För där finns de, bara att de måste importeras från andra länder. De stora problemen i livet… jag är tydligen en princess när det gäller tofflor.

Bra ställe för lunch.

Bra ställe för lunch.

C2EE8D15-B2B7-4447-A073-1B8CD32836B4 B114471F-3A67-4A8E-A106-9F5126A68C7D

Annars har det varit ännu en busy arbetsdag. Våra mailkonton har inte fungerat på hela dagen och det har varit minst sagt frustrerande. Det är ju lite svårt att jobba och försöka kommunicera med människor när inga mail går ut och inga kommer in. Jag hoppas på att det på något magiskt sätt ska lösa sig till imorgon för vi fattar inte vad felet är. Det är ju trots allt fredag imorgon och på fredagar får det ju lov att vara lite extra magiskt.

Jo, säkert sörru.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna