VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kompromissa, kallas det.

Nu har vi haft taco-kväll och tittat på Borgen. Japp, jag vet, vi är otroligt sena med den men den har inte funnits här förrän precis nu i september då den kommit på Netflix Australia. Och den är ju faktiskt så där bra som alla säger.

Lyxfrukost imorse. Dock hade jag bråttom till jobbet så det blev inte så romantiskt som det hade kunnat vara.

Lyxfrukost imorse. Dock hade jag bråttom till jobbet så det blev inte så relaxat som det hade kunnat vara.

78CDA533-DE04-4617-BCEC-A0BF5173E6A9

Det är fredag kväll och jag försöker njuta så gott det går fastän jag måste jobba mesta delen av dagen imorgon samt någon timme på söndag. Och det låter ju som att jag tycker jättesynd om mig själv. Det gör jag egentligen inte, jag har inget emot att hjälpa till en helg då och då om det behövs, men jag tycker inte om att missa saker som betyder mycket för mig.

T tog ungarna till stranden efter jobbet. Jag hade inte hunnit hem så jag gick miste om det, tyvärr.

T tog ungarna till stranden efter jobbet. Jag hade inte hunnit hem så jag gick miste om det, tyvärr.

0DE1152C-9AEC-47DC-A510-8D95FAA3F212 5C65FC46-46E1-4253-B341-78CE683C6376

Men som tur är så tänker jag inte missa de två husvisningarna imorgon. Tanken är att jag ska jobba från åtta (här hemifrån så det är ju bra) och så gå på visningen tio, jobba igen och så nästa visning klockan ett och så jobb igen. Vi har ganska stora förhoppningar på huset på eftermiddagen, men visa från förra helgen måste vi vara beredda att priset kan dra iväg som sjutton. Dessutom ligger Wamberal som nummer fyra på vår lista av fem, men hittar vi ett hus vi gillar så får det ju ändå vara värt det.

Detta är huset vi ska titta på i Copa imorgon bitti. Det ligger som synes inte helt dumt till, men trädgården är mini. Kompromissa, kallas det tydligen. Så jobbar helst inte jag.

Detta är huset vi ska titta på i Copa imorgon bitti. Det ligger som synes inte helt dumt till, men trädgården är mini. Kompromissa, kallas det tydligen. Så jobbar helst inte jag.

Dock får jag lite kalla fötter för jag har hört flera stycken som tycker att man ska vänta eftersom att priserna ju ”solklart kommer att gå ner” efter årsskiftet. Men vafan, det har ju folk sagt sedan Corona började och än så länge har de bara gått upp! Det är så populärt här, det finns inte så många ställen som är pendlingsavstånd till Sydney och ligger smack bang vid havet, så det borde inte kunna sjunka hur mycket som helst. Men vem vet?

Vi tänker att vi köper ett hus som vi älskar när det kommer ut. För vi planerar inte att sälja det snabbt, vi vill bo i ett hus och leva familjeliv i något som är vårt. Så spelar priset inte jättestor roll om ett år. Men självklart vill man inte göra en förlustaffär heller.

Så trött jag blir. Vem vet vad som kommer att hända?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna