VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Existentiella frågor.

Det har varit en bra torsdag.

Inte spektakulär och inte kattskit, men bra liksom. Solen har skinit, jag har jobbat som en gnu och alla har varit glada med några undantag av ungar nu på kvällen.

Jag ser lite ut som att jag vill flasha mitt ben, men det var inte riktigt tanken. Min lunch-setup flashar jag dock gärna.

Jag ser lite ut som att jag vill flasha mitt ben, men det var inte riktigt tanken. Min lunch-setup flashar jag dock gärna.

F92ED895-AB85-4D92-858F-F050AAC92F19

Ett nytt hus har kommit upp, denna gången i Wamberal, men jag hade nästan hoppats att det inte skulle finnas så mycket denna lördag eftersom att jag måste jobba. Som det är nu så är det en visning i Copa klockan tio och den i Wamberal klockan ett. Det borde ju hinnas med, men vi får se hur det går.

K serverad mig snacks på jobbet och T serverade mig middag när jag kom hem. Man ska omge sig med folk som matar en.

K serverade mig snacks på jobbet och T serverade mig middag när jag kom hem. Man ska omge sig med folk som matar en.

911EF100-7FE0-40F7-9353-7CCB792CF64F

Annars har jag spenderat ganska mycket tid (inget ovanligt) med att försöka komma på hur man minimerar dåliga dagar och mja-dagar i livet. Livet är för jäkla kort för att ha okej dagar som man ändå inte kommer att komma ihåg framöver. Men såklart kommer inte ett husköp vara svaret på alla de existensiella frågorna.

Men jag funderar hellre på dessa frågor i mitt eget hus än i ett hyreshus med mörkt kök.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna