VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Knarkar.

Alltså, idag kom priset ut på det huset i Avoca som vi kollade på i lördags och ändå kanske lite trodde att vi skulle ha någon chans att köpa. Men HAHAHA, big slap in the face där för priset slutade på $1,100,000. Billigt värre ju. Är det kanske lika bra att ge upp? Nej, men det kan vi ju inte. Men vi kanske ska sluta med att gå och titta på de husen som ligger i toppen av vår budget och bara går uppåt och uppåt och sedan tar en helikopter ytterligare uppåt från Mount Everest. Men det är ju tråkigt att leva i den riktiga världen.

Från min kvällspromenad.

Från min kvällspromenad.

18E0B43D-FD4D-4733-B5EA-F046EFC3369A

Ikväll sade jag trevlig helg till mitt måndag-onsdag jobb och hoppar på mitt andra jobb imorgon. Det är bara det att vi är tvungna att göra löner i helgen så på lördag morgon hoppar jag på igen och jobbar, åker på en visning i Copa med miniliten trädgård, kommer hem och jobbar sedan lite mer. Och på söndagen avslutar vi. Jag hoppas att jag och O kan gå på vår söndagspromenad, men jag vet inte om jag kommer att hinna. Buuuhuuu.

B ritade en så himla fin teckning av sitt rum.

B ritade en så himla fin teckning av sitt rum.

BE365A4B-E5BF-4A8C-A562-76E7D48E7234

Det är onsdag och T är på bastuklubben och som vanligt kissade O på sig precis när han gått och inte kunde hjälpa till att städa upp. Och såklart stod han på heltäckningsmattan så den behövde rengöras också. Jag slapp i alla fall städa upp nummer två som jag behövde göra förra veckan, så man får ju vara glad för det lilla.

Frulle och O.

Frulle och O. Två bra saker på morgonen.

AD407C2C-0541-46D4-AA3C-914E0D6725F5

Nu är det reveal på min reno-show så jag måste gå. Väldigt viktigt när man knarkar hus.  Ses imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna