VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Galna tider.

Jag kom hem från ett besök hos frissan för bara ett litet tag sedan. Alltså, tänk om man kunde få skalpmassage oftare än var sjunde vecka. Det är ju bland det bästa som finns. T brukade ibland massera min hårbotten när vi träffades, men år 20 i förhållandet blir det inte riktigt lika mycket av det. Hur som helst så är det skönt att känna sig lite fräschare i håret. Jag köpte även med mig ett dyrschampo hem, tänkte unna mig lite efter flera månader av billigt schampo från mataffären.

På väg till frissan.

På väg till frissan. (O har varit på spegeln igen).

EEADB645-4D2F-42D3-92CB-9776BB8FF2CF

Min frisörska är britt och har precis varit där hemma för att hälsa på sin son. Hon var där i tre veckor och hade haft det jättebra, men nu när hon kom tillbaka till Sydney var hon tvungen att vara i karantän i två veckor. Själv. På ett hotell. Och hon är gravid också. Dag fyra hade hon fått sådan panik att hon ringt till den hjälppersonal man får ha kontakt med och hotat med att fly för att hon inte kunde stanna där ensam i rummet längre utan kontakt med någon. Men efter ett långt telefonsamtal med den jourhavande barnmorskan hade hon lugnat ner sig tillräckligt för att klara av det lite till. Galna tider vi är i.

Rakt och glansigt hår. Och B gjorde en tidning till mig med saker jag gillar för att ta med till frissan.

Rakt och glansigt hår. Och B gjorde en tidning till mig med saker jag gillar för att ta med till frissan för att ha något att göra. (Min familj, hus, att resa och Rom).

DC77D478-CA61-4F0E-BC2D-449DAEE48BC8

Imorse kom det upp ännu ett hus i Copa, men som vanligt kan det vara jättebra eller jättedåligt. Och hur ska man kunna veta det innan man har varit där på lördag? Trädgården är på ca 400m2, liten alltså, men den har en härlig altan och man har mindre än tio minuters gångväg ner till stranden. You give some, you take some. Vi får se, helt enkelt. I övrigt ska jag faktiskt jobba i helgen då vi måste rapportera vissa saker senast söndag, men kan inte förbereda dem innan dess heller. Det känns helt okej eftersom det händer once in a blue moon, men det får inte hindra mig att gå på visningar. Och så hade jag ju gärna velat ha min och Os mysmorgonspromenad på söndag om det går.

Vi får se hur det utspelar sig.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna