VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kissa på sig.

Men hallå, helgen, vart tog du vägen?

Imorse var första gången på flertalet veckor som O och jag inte följde med till simningen eftersom det regnade cats and dogs. Vi hade tänkt ta på oss regnjackor och köra på ändå, men det var som att himlen öppnade sig och det kändes inte alls kul längre. Så vi stannade hemma och lekte och myste istället och O fortsatte springa runt med kalsonger istället för blöja. Min lilla pojke börjar bli så stor!

Morgon.

Morgon.

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.035049394765172437,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

När T och B kom hem packade vi mackor och annan picknick och åkte iväg på en runda. Det blev till Wagstaffe, men när vi hoppade ut och satte oss vid vattnet så blåste det alldeles för mycket, även om regnet som tur var hade slutat. Så vi åkte till ett annat ställe som vi trodde skulle vara mer vindstilla, men nope. Så det blev inte förrän det fjärde stället som vi stannade och äntligen åt vår picknick i någorlunda vindfria omgivningar.

Picknick i halvblåst.

Picknick i halvblåst.

36EFEBC6-B407-4024-B582-7D42F51FFC6C F0CB3A5A-21C6-4EB6-A1FB-2DD9CF53E101 A0689876-C855-49D5-A86E-CF3DBFF25EB7

Efter picknicken började T och ungarna leka en annorlunda lek med folien från mackorna. De rullade ihop den till bollar och så räknade T ”One, two, three, Christmas tree” (fråga mig inte varför) medan ungarna turades om att springa och T lassade foliebollarna i ryggen på dem. Kanske inte en helt pk, men de skrattade så att de höll på att kissa på sig alla tre.

Folielek.

Folielek.

CFF616B3-A6E6-4162-9A67-62ADFB7C55C3

Efter det var vi tvungna att åka hem för T behövde åka till Erina Fair och köpa några skjortor att ha på en jobbgrej. Så jag satte på Frozen 2 till ungarna och började på det som blev ett tvåtimmarsprojekt i tvättvikning. Jag borde verkligen ta tag i det oftare. Det försvinner ju tyvärr inte för att man blundar för det. Och nu på vintern kan vi inte hänga tvätten ute och i garaget torkar det aldrig, så det står i en hörna av vardagsrummet och det känns inte alls roligt såklart.

Matiné.

Matiné.

8E6E6735-ADF8-478D-9808-F837B9FF4B4A

Efter världens kortaste helg börjar en busy vecka. Jag har känslan av att det börjar bli lite mer som vanligt igen, sociala saker startar upp  och folk träffas mer igen. Både på gott och ont, skulle jag vilja påstå.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna