VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Troligt värre.

Igår var det 30 grader och sol och idag var det småkallt och regnigt hela dagen. Man vänjer sig så snabbt vid solen att man nästan blir förvånad när man öppnar för fönsterna på morgonen och inte ser himlen för allt det gråa. Fast egentligen borde det inte spela någon större roll när man ändå suttit inomhus och jobbat större delen av dagen. Men sol ute är sol inne och sol i sinne, så är det bara.

Lite svalare idag men ändå kjolväder.

Lite svalare idag men ändå kjolväder.

Nog med babbel om vädret. Imorgon har vi äntligen husvisningar igen! Så härligt! Men smolket i bägaren är att de båda husen börjar på toppen av vår budget. Är det troligt att vi får dem? Nej. Men man kan i alla fall gå dit och titta och hoppas på det bästa. Vi kanske inte ens gillar dem. Troligt värre.

Dagens lunchsituation.

Dagens lunchsituation.

Imorgon ska vi också försöka träffas upp med en tjej och hennes två kids i Copa en stund. Hon är svensk men brukar inte vara så aktiv i svenskgruppen så vi har inte lyckats få till en träff sedan vi flyttade hit för 1,5 år sedan. Så det är ganska mycket dags om man säger så. Fast hon hade tappat rösten så vi får se om vi får skjuta fram det till senare. Bara det inte blir 1,5 år till.

Morgondagens ena dyrhus.

Morgondagens ena dyrhus.

A4B5F921-DFF5-4C82-BCDE-77245F273556

Och det andra.

Och det andra.

E2E0CA6F-1BD8-407D-99EA-A8225C525FD9
Ja ja, nog för mig idag. Nu ska jag lägga mig och drömma om fina hus och att jag har råd att köpa dem.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna