VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sluta vara svensk.

Ibland blir man överraskad över folks handlingar och hur fina människor kan vara.

Lite solbränna skulle inte skada. Men det kommer det med.

Lite solbränna skulle inte skada. Men det kommer det med.

Igår på jobbet så berättade mina två chefer att de skulle få bonus för deras hårda arbete nu under Corona, då de också jobbat med lägre ersättning än vanligt. Grattis, sa jag, det är ni verkligen värda. Men då kom chocken. De hade bestämt sig för att forfeita en del av sin summa var och ge till mig för att de uppskattar mig så mycket! Det var såklart helt oväntat och jag visste inte hur jag skulle bete mig. Såklart (man är ju svensk) sa jag ”Aldrig i livet!”, ”Det får ni inte” och så vidare. Och menade det. Men då sa de bara att de kommer ladda upp det idag, när jag inte jobbar, och så har jag inget att säga till om.

Härligt ställe att luncha på ändå.

Härligt ställe att luncha på ändå.

C33DE862-5BE9-4446-8789-6A1A456D362E FA21BF2F-81BD-4F2A-B82E-C1C5B52C69B5

Och då är det ändå dags att sluta att vara svensk och bara tacka så otroligt mycket. Och det gjorde jag. Och jag är så tacksam och humbled och känner verkligen att det var så himla fint av dem. Men jäklar vad jag får jobba bra nu för att känna ännu mer att jag är värd det. Så det var i alla fall en trevlig överraskning och går rakt in på huskontot.

I övrigt har jag varit superbusy på jobbet och haft en väldigt produktiv dag med en härlig lunchbreak på balkongen i den 30-gradiga värmen.

Och nu kör vi fredag och snart helg!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna