VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kuckeliku.

Denna dagen kommer inte att hänga i julgranen direkt.

Det har inte varit jättemycket fel på den egentligen, bara det att jag har jobbat från tidig morgon till sen kväll och sedan bara hunnit ta hand om läggning av barn. Allt detta har skett med väldans halsont och det känns ju inte skitkul.

Frukost och kvällshäng med O.

Frukost och kvällshäng med O.

C52B9C91-B1AF-4A92-8CDF-6C8ABAB8CB41

Men bättre dagar kommer. Och på torsdag ska det bli 28 grader varmt så det känns att sommaren står bakom dörren. Och snart så vrider vi fram klockan också och då blir äntligen kvällarna ljusare och då blir det åka av. Åka i form av middagar på stranden, kvällsdopp och what not. Man säger att varmare länder inte har årstider, men det har vi verkligen. Och vårkänslor får jag varje år.

Bilder från B’s helg.

Bilder från B’s helg.

8B1EFC77-2011-49F2-9FED-224D0AE91C5A 397E979E-B620-4B46-A0F9-C5E40BA02B6C

Nu ska jag dock sova ikapp den natt som gick, vilken var riktigt jäkla kass. Nej, det var inte barnens fel utan T’s. Han väckte mig när han lade sig och sedan när han kom in från barnens rum vid halv fem. Då vaknade jag för dagen. Kuckeliku!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna