VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Balans.

Jag funderade lite på en känsla jag ofta har när jag varit borta någonstans. När man till exempel hyrt ett hus med vänner och deras familjer och haft härligt tillsammans och säger hej då för att åka hem. Då känner jag alltid en sådan tacksamhet över att jag får åka hem med min familj. Att vi åker till samma ställe och får fortsätta att umgås.

B blev leden imorse och då kom O och tröstade.

B blev ledsen imorse och då kom O och tröstade. Syskonkärlek är det finaste.

E6E0073D-5F01-4E1E-9FF4-EBAA317CB8AC

Denna känslan borde betyda att man är nöjd med sin familj, tänker jag. Och även om jag ofta klagar på det rutinstyrda vardagslivet så är det faktiskt så. Jag har en sådan fantastisk familj och om jag tillåter mig själv att stanna upp så är det detta jag känner och ser. Och det är en väldigt bra bas för ett härligt liv skulle jag vilja påstå. Om man tar bort allt obetydligt runtomkring.

Lunch i solen.

Lunch i solen.

331B33CE-F461-413C-9B6B-7BBA6878B725 DEF8CE01-A4CD-48BD-9433-20D038CDDA49

Nog med tacksamhet nu, jag måste balansera ut lite. Jag har ont i halsen, är trött och stressad och sur för att jag aldrig får hitta mitt hus.

Sådär, nu är allt som det ska igen.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 15 september, 2020 on 13:45 Svara

  Hejsan! Så sant det du säger. Jag tänker också ofta på vad jag är nöjd och lycklig när jag får vara med familjen. Hoppas det kommer något hus snart som ni vill gå på visning så ni håller hoppet uppe. Kram Camilla

  • sydneymamman 15 september, 2020 on 14:14 Svara

   Hej C!
   Visst är det så. Att ha familj man trivs med är så viktigt, men tyvärr inte alla förunnat.
   Tack, det hoppas vi också! Jag har fått för mig att jag ska hitta ett i november som födelsedagspresent, haha. Men förhoppningsvis innan dess!
   Kramar xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna