VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fylla hålen.

Fredag! Det är min favoritstund på veckan när man äntligen har gjort klart alla sysslor, klarat av en stressig jobbvecka och har en hel helg framför sig.

Hej på mig.

Hej på mig.

C9E5C068-7F67-4FC1-8E69-5551047E3B3C

T har fotoklubbsmöte på Zoom och har därför stängt in sig på sitt kontor mest hela kvällen, men det innebär också att jag kunnat titta på vad jag velat och bara suttit och haft det bra. Fast tyvärr bestämde O sig för att vara vaken till halv tio, så han har hållit mig sällskap. Men man kan som bekant inte få allt.

Fina B gör en konstig min.

Fina B gör en konstig min.

I övrigt har det varit en bra dag. T var nere i Sydney och fotograferade ett färdigbyggt hus, så han var tvungen att släppa av mig på jobbet eftersom vi bara har en bil. När han hämtade mig vid fem åkte vi och hämtade O och sedan hem till en kompis till B där hon hade haft playdate efter skolan. De bor bara ett stenkast härifrån i ett hus som de köpte för sju år sedan och har renoverat upp sedan dess. Det var jättemysigt. B hade haft roligt och hennes tal hade tydligen gått väldigt bra idag också.

Vi kör på red curry chicken hela vägen in i kaklet.

Vi kör på red curry chicken hela vägen in i kaklet.

Helgen bjuder på besök hemma hos K och Co imorgon eftermiddag, simning för B på söndag och sedan ett kalas. Utöver det ska vi nog lyckas stoppa hålen fulla med andra roligheter.

/CC

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna