VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stressbomben.

Jag blir så himla lätt stressad av småsaker. Detta vet man säkert om man hälsat på här inne förut. Jag tänker att de flesta normala människor nog skulle läsa mitt trams och tänka ”Nu börjar hon igen. Har hon inga riktiga problem? Hon blåser upp småsaker till stora utan anledning.”

Jag idag.

Jag idag.

Såklart har jag stora problem ibland också. Ett av dem nu är att vår 85-åriga granne ligger på sjukhuset efter ännu ett fall. Och när mannen ringde mig för att få hjälp att lyfta upp henne från golvet, så svarade jag inte. Jag satt och jobbade i Point Frederick och hade telefonen på ljudlös. Först senare såg jag ett missat samtal och textade T och bad honom ringa. Men då hade det gått flera timmar. Som tur är hade de fått hjälp av andra grannarna, men jag mår så dåligt när jag tänker på det. Hon mår inte bra alls, men jag tänker låta det stanna där i huvudet och hoppas på det bästa.

Dagens mat.

Dagens mat.

C0266DEF-ABA8-4E31-AF35-C38F6057CE05

Men, tillbaka till mina små problem. Idag kom jag hem vid sex. Då hade T hämtat ungarna och höll på att städa badrummet. Det går ju egentligen inte alls att klaga på. Men jag såg bara allt det andra. Tvätten som inte var hängd, diskmaskinen som inte var ur- och iplockad, leksakerna överallt och undrade om han inte hade kunnat megaskrubba badrummet en annan dag.

Bird on a wire.

Bird on a wire.

När jag hade plockat och fixat och ungarna duschat så släpper B bomben: ”Fröken sa att jag har mitt tal imorgon!” Say what?! Hon har ju hållt sitt tal för klassen, sedan gjort det lite längre och hållt det för årskursen och nu har vi väntat på information om när hon ska hålla det för hela skolan. Och halv åtta ikväll fick vi alltså reda på att det ska ske imorgon! Varför har vi inte blivit förvarnade?

Som tur var så kunde hon det fortfarande som ett rinnande vatten trots att det var tre veckor eller så sedan hon alls övade sist. Så nu är det bara att köra på och hoppas att det går bra för henne imorgon. Och att min stressnivå som nådde taket när jag fick reda på att det var imorgon går ner och att jag kan andas igen. Haha, det blir nog bra, CC.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna