VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det rika livet.

Idag gick jag upp ur sängen i pre-COVID-tid, det vill säga klockan sex, gjorde mig iordning och åkte till jobbet. Det var konstigt eftersom att det inte har skett sedan i mars. Det var fortfarande konstigt när jag kom fram eftersom de väggfasta skrivborden i vårt kontor var nedmonterade och alla stolar isärskruvade.

På väg till jobbet.

På väg till jobbet.

Caféet som är vägg i vägg ska nämligen ta över våra rum och vi ska bara ha vårt stora mötesrum kvar för att kunna samlas då och då. Men eftersom vi jobbar hemma och antagligen kommer att göra så ett tag, så är det inte lönt att ha kvar och betala för alltihop. Om och när allt återgår till det normala igen får vi reda ut hur vi ska sitta i så fall.

T’s red curry chicken är så sjukt god!

T’s red curry chicken är så sjukt god!

Det har regnat och varit ganska kyligt hela dagen, vilket känns så ovanligt efter en helg med bad och gårdagens sommarkänsla. Tydligen ska det vara så imorgon med, men sedan ska vädret återgå till sol och vår.

När det gäller hus har det kommit upp tre väldigt fina, men de ligger precis utanför vår budget. Och då menar jag inte i nederkant, ha ha. Jag vill nog gärna gå på visningen av i alla fall den ena, för den är så fin. Ibland vill man bara få en liten smak av det rika livet.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna