VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Värd att levas.

Jag fattar ingenting…

Båda ungarna har varit isäng sedan klockan åtta. Jag tittar mig runt hela tiden för att leta efter O, men kommer sedan ihåg att han sover sött i sin säng. Tyvärr verkar det som att han håller på att bli sjuk och att det är därför han villigt gick och lade sig. Men nu, innan det har brutit ut, så tänker jag njuta av tystnaden!

Gårdagens middag var inte dålig den!

Gårdagens middag på fars dag var inte dålig den!

Jag har även hunnit jogga nu efter jobbet. Och det härliga är att medan jag förra gången bara klarade en knapp kvart i lugnt tempo, så klarade jag hela rundan nu utan att stanna. Det tog en halvtimme och vissa gånger lunkade jag fram, men skit i det, jag stannade inte och jag gav inte upp. High five på den! Nästa gång går det förhoppningsvis ännu bättre, fast det går oftast inte så snabbt så jag ska inte förvänta mig under.

Jogging och dagens mat.

Jogging och dagens mat.

441BC1C6-49E4-4B16-80CF-F55F0182A528 8D6E349A-C1E1-4DF2-9387-99C99CC2B45E

Ikväll ringde B farmor och de pratade länge de två. Farfar var inte hemma för han var och gjöt golvplattan i vår Hörnan. Så himla kul! Men en bra grej var också att farmor började läsa saga för B. Så de satt ganska länge, farmor hemma i Sverige, B på Australiens östkust och så läste hon saga för sitt barnbarn så där som farmödrar och barnbarn ofta gör. Så himla bra idé! Att vi inte tänkt på det tidigare. Det är ju en sorts barnvakt också, ha ha.

Syskon och iPad.

Syskon och iPad. Då kan man dela stol.

2E2A66E1-7F20-44CA-85BE-AA60BCD79081

Nu ska vi kolla sista avsnittet av Marcella och äta kyckling med ugnsgrönsaker. En måndag kan också vara en dag värd att levas.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna