VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vid gott mod.

Så idag jobbade jag för första gången i Point Frederick, hos K med familj i deras tillfälliga lägenhet. De hade pratat ner den ganska kraftigt för när man kom in var det ett stort och ljust rum med högt i tak, det var en massa stora ytor och balkongen ska vi inte prata om. Den var stor, mer terass än balkong får man nog säga, och sträckte sig runt hela lägenheten. Dvs., även utanför kontoret där vi sitter är det balkong och rummet är soligt och fint. Så jag kan inte klaga! Dessutom är det tio minuter kortare körväg för mig, vilket såklart gör skillnad på morgonen.

Bild från i helgen.

Bild från i helgen.

Efter jobbet åkte jag till Erina Fair för lite shopping. Men det var en sådan där gång när jag egentligen inte var sugen och jag gick mest runt och tog på grejer. Ok, det där lät ju lite konstigt, men jag menar när man bara tittar på saker men inte kan ta beslut. Dock köpte jag till slut lite kläder till barnen och så var jag tvungen att köpa en ny ögonkräm och vanlig ansiktskräm. Så nu är jag pank igen. Det är synd att det är så himla dyrt, men samtidigt har jag kommit till den åldern då jag känner att jag inte vill mess around med fuktighet och allt vad som behövs för att hålla sig ung i hyn.

B hade i uppgift idag att rita vad hon gillar med sin pappa. Inte helt svårt med tanke på att hon avgudar honom.

B hade i uppgift till skolan idag att rita vad hon gillar med sin pappa. Inte helt svårt med tanke på att hon avgudar honom.

Nu har T gjort potatis- och purjolökssoppa som vi ska äta framför Marcella. Trött men vid gott mod.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna