VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kom och ta allt!

Den där känslan när man är ute och joggar för första gången på en evighet och man bara klarar 15 minuter innan man måste stanna och gå power walk resten av vägen. Och i backen upp till Haven så joggade jag så sakta att även en gammal tant eller farbror hade kunnat gå om mig utan problem. Men jag gjorde det! Och nästa gång blir det lite lättare och sedan ännu lättare och så vidare. Jag ser fram emot lättare.

Från kvällsjoggen som blev till Power walk.

Från kvällsjoggen som blev till power walk efter ett tag. Ett ganska snabbt tag.

F4158C01-34EF-4E50-AFD7-A9EA8D8FFD97

Efter en bra jobbdag har jag nu sagt Trevlig helg! till det gänget och kör andra jobbet imorgon. Och då är det från en hyreslägenhet i Point Frederick som jag knappt vet adressen på ännu. Men det blir bra det. Efter jobbet funderar jag på att hänga lite på Erina Fair. De har långöppet på torsdagar, så jag tänkte att jag kanske ska passa på att shoppa lite för första gången sedan ’rona började och eventuellt köra ensambio också. Bara inte säker på att det går någon bra film denna vecka.

Morgon och utelunch.

Morgon och utelunch.

8718DC72-CB15-453A-9680-E0F537F78A29 95457614-69D1-461F-A569-0AA611BC09EE

Klockan är knappt nio och O har redan somnat här bredvid mig i soffan. B sover i sin säng som vanligt och T är på bastuflottemöte igen. Vi behöver ju inte beat around the bush, även en dörrpost fattar ju att de mest badar i pool, bastar och dricker öl och inte planerar nämnvärt för bastuflotten, men vem bryr sig? Så länge de har roligt. Säger jag nu när ungarna varit snälla och somnat tidigt…

Så vad är detta för bild? Jo, det är den man skickar till sin partner när han och kidsen lämnat dörren öppen när de åkte iväg en halvtimme tidigare. Hej! Kom in och ta allt vi har!

Så vad är detta för bild? Jo, det är den man skickar till sin partner när han och kidsen lämnat dörren öppen när de åkte iväg en halvtimme tidigare. Hej! Kom in och ta allt vi har!

Nu ska jag bära upp O till sin säng, kissa och hämta choklad för att spendera en hel timme i ensamhet. Bliss.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna