VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nervöst!

O somnade precis i mitt knä och det är ju sådana stunder som man bara sitter och tittar på sitt barn och förundras över hur man kunde ha en sådan tur. Hur kunde just jag få den finaste pojken i hela världen? Så satt jag ett bra tag men sedan kom T och bar in honom i sin säng. Detta är tredje kvällen i rad som han somnar vid 8.30pm istället för 9.30 och det är så välkommet.

Min fina fina kille!

Min fina fina kille!

Vi åt tacos till middag och O skulle först inte ha någonting alls. Men sedan började han stoppa i köttfärs och grönsaker i ett skal och så började han äta. Och som han åt! Jag har aldrig sett en tvååring äta på det sättet. Han åt två och en halv tacos i vuxenstorlek och stannade inte ens upp för att dricka eller knappt andas. Som att han inte fått mat på veckor. Men det är toppen, då har vi kanske hittat en maträtt som fungerar för ett barn som inte äter mycket alls. Vi har såklart ätit tacos innan, men då har han inte visat lika stort intresse.

När man inte har lunch hemma så får man äta improviserad frukost till lunch.

När man inte har lunch hemma så får man äta improviserad frukost till lunch. Och så äggröra overload idag.

0E6D085F-0AC0-47EF-890F-372475950C24

När B kom hem från skolan idag så satte vi oss och övade på talet/föredraget i kanske en halvtimme. Hon kan det fram- och baklänges nu, men i sann sexåringsanda ska hon ibland hänga på väggen, klia sig på foten mitt i eller artikulera på ett onaturligt sätt. Men hon vet hur det ska gå till och jag tror att när hon väl står där imorgon på en school assembly genom Zoom framför en massa människor så kommer hon skärpa sig och köra på utan problem. Spännande! Stackarn, hon kommer nog vara nervös imorgon bitti. Det ska börjas i tid i detta landet, tydligen.

Nu ska mama bear, efter ännu ett avsnitt av fantastiska Marcella, gå och göra kväll.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna