VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Who needs breathing?

Jag är ju en introvert person som många gånger får ångest av att ha sammankomster inplanerade. Detta skall inte förväxlas med egenskaper som tysthet eller blyghet, för jag är ingen av dem. På en fest är jag gärna i centrum och om jag är på humör så håller jag låda som inget annat, dansar i mitten, skämtar och lever rövare. Men. Jag gillar oftast inte att ha folk hemma hos mig, jag känner mig nedtyngd av att ha något inplanerat i kalendern och om någon ber oss passa barn eller spontant träffas kan jag nästan få panik och börja gråta. Det här kan man ju ägna många separata inlägg åt, men inte nu.

Kände mig fin idag när jag fixat mig lite och hade mina nya jeans. Who needs breathing, anyway?

Kände mig fin idag när jag fixat mig lite och hade mina nya jeans. Who needs breathing, anyway?

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.063803239664759204,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

0469E438-C4C2-4512-B6DF-858C0D99B0B6

Det jag i alla fall tänkte komma till är att mitt favoritsätt att umgås är att hänga i ett hus jag gillar (som K’s och deras) med vårat lagom stora gäng av fantastiska vänner. Där kan jag vara mig själv, blomma ut och ångesten är långt borta. Därför var det magiskt idag. Vi hade nämligen utflyttningsfest hos K. Det var också magiskt eftersom jag och T ätit nyttigt så länge nu och avstått en massa godsaker och idag åt vi sourdoughbröd, brieost, räkröra, cheesecake och massa annat gott. Det goda blir extra gott när man längtat. Och det var så otroligt härligt att träffa våra vänner igen, för det har inte blivit mycket av det sedan Corona startade.

Vi hade till och med sol innan stormen kom nu senare ikväll.

Vi hade till och med sol innan stormen kom nu senare ikväll.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.085410400232996508,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

0C04C641-50D8-4BD1-8ACC-F4E7592C3954

Och nu ikväll satt jag ytterligare tre timmar med onlinekursen. Av 30h har jag nu bara tre timmar kvar. Tre timmar på tre kvällar klarar jag lätt, så nu känns inte tidspressen lika jobbig. Och innehållet är fortfarande awesome.

Men nu börjar vi en ny femdagarsvecka!

/CC

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna