VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Teddydrake.

Halv nio på kvällen är klockan och jag har suttit hela dagen med få pauser och tittat på den onlinekurs jag går nu. Sammanlagt nio timmar bara idag och jag känner mig mosig i huvudet, men väldigt inspirerad. Nu är det ytterligare tio timmar kvar, vilka jag ska försöka trycka in i helgen och på kvällarna måndag-onsdag. Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det.

Frukosten imorse inkluderade hembakat bröd med ost. Gott!

Frukosten imorse inkluderade hembakat bröd med ost. Gott!

Nej då, skämt åsido, det är ju såklart helt frivilligt, men de saker man lär sig om sig själv på den här kursen och hur man måste omprogrammera osanningar som man sagt till sig själv hela livet, hur man planerar i ett bolag, hur man marknadsför etc. is blowing my mind. Nog om det, jag låter lite väl mycket som en dålig hallelujaprofet.

O hade ännu en dag med pyjamasparty på dagis. Alla barnen hade även med sig varsin nalle så de kunde ha teddybear picknick.

O hade ännu en dag med pyjamasparty på dagis. Alla barnen hade även med sig varsin nalle så de kunde ha teddybear picknick.

9894EE2F-3951-453E-94ED-44AB65507739

Det är alltså fredag och denna veckan har på riktigt känts tre dagar kort, inte som fem dagar. Som vanligt finns det inga hus ute så det blir inga visningar imorgon och jag börjar sakna vår mysiga lördagsrutin. Och mer än annat saknar jag själva känslan av att känna att man kanske hittar ett hus som blir vårt just den dagen.

Os teddybjörn var en teddydrake.

Os teddybjörn var en teddydrake.

Men men, det kommer när det kommer.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna