VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Riktigt intressant!

Jag håller på att göra en 30 timmar lång onlinekurs. Den handlar om hur man ska ändra sitt mindset, bygga sin business och massa annat. Den är skitbra och intressant och även ifall jag inte håller på att satsa på ett eget företag just nu så kommer den att hjälpa i mitt nya jobb samt allmänt i livet.

Frukost och lunch.

Frukost och lunch. Mycket ägg, men gott!

809B16D6-A5E2-46E7-8076-F78156F5D40B

Det enda är väl att jag har en tidspress på mig och måste hinna klart innan torsdag nästa vecka, så just nu är det vanligt jobb till halv sex på kvällen och så direkt på datorn för att köra onlinekurs. Långa dagar och lite synd om T som får ta allt annat, men faktiskt roligt att lära sig så mycket nytt som dessutom är nyttigt och tänkvärt.

Kaosmiddag som alltid med ungar.

Kaosmiddag som alltid med ungar.

För övrigt gick B’s tal (eller föredrag) idag jättebra! Hon hade klarat allt utan att blanda ihop eller tappa sina palm cards eller någonting alls. Hon var så stolt och glad och fröken hade gett en massa beröm. O hade på sitt håll fått med sig en tamburin med en geting på som han skulle visa i sin dagisgrupp, men där är det lite oklart vad han sa eller faktiskt gjorde, haha.

Vad kan detta vara? Jo, isoleringen är klar på huset Hörnan! Nu ska betongen i så vi kan gjuta golvplatta. Sakta men säkert.

Vad kan detta vara? Jo, isoleringen är klar på huset Hörnan! Nu ska betongen i så vi kan gjuta golvplatta. Sakta men säkert.

9A823448-75D9-493A-B935-2F729ADADD34

Nu är klockan tio och jag ska passa på att lägga mig för att kunna sitta en heldag imorgon och titta på kursen. Det ska bli roligt! Jag hinner förhoppningsvis med en liten lunchpromenad också för de här senaste dagarna har det inte blivit mycket rörelse av med min kropp.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna