VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tofua.

Inga visningar idag och jag försöker se det positivt- en hel dag att göra precis vad vi vill! Solen skiner, det är 19 grader och vi är mer eller mindre friska igen. Så det är härligt!

Pannkakspicknick i MacMasters Beach.

Pannkakspicknick i MacMasters Beach.

9ABF7421-4546-4054-A191-E0A7D45329B3

Vi bestämde oss för att, trumvirvel… ha picknick i MacMasters, men denna gången med pannkakor. Så för första gången på fyra veckor åt jag gluten och lite mindre nyttigt. Det är nämligen tanken att vi nu ska börja blanda upp vårt nyttiga leverne med lite ”vanlig” mat så att vi ändå är hyfsat hälsosamma fortfarande, men att man ändå kan äta lite vad man känner för då och då. Och det är det som är så bra för om jag äter 80% bra så klarar min mage lite gluten eller laktos eller annat lite här och där utan att fucka ur.

Soligt och härligt idag.

Soligt och härligt idag.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.022980765500340894,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

D8E60325-82BE-41FF-AA46-ABF99427178F C28AA678-45E5-4EE0-AAD7-D053D5093E01

Dock kan jag ju inte lämna husämnet helt. Jag fick nämligen ett kryptiskt meddelande från ett mäklarpar jag har kontakt med. De som hade hand om det huset vi bjöd på i förra veckan. De skrev något i stil med att det huset är i princip sålt, men de måste ändå ha visningen idag också eftersom de inte avslutat och lämnat över nycklarna ännu. Så de undrade om vi kunde komma till visningen för att prata och att de har ett annat, liknande hus på gång.

Mysiga områden i Wagstaffe.

Mysiga områden i Wagstaffe.

2D92C0A6-D27D-4FCF-8640-3C4E984CE06A

Problemet var att detta var en kvart innan visningen skulle öppna och vi satt hemma vid frukostbordet i pyjamas hela familjen. Jag menar, vi visste ju att huset var sålt så vi hade ju inte tänkt att gå tillbaka till helgens visning för att verkligen strö salt i såren angående ett hus som vi gått miste om. Så jag svarade att vi tyvärr inte kunde komma, men att vi såklart är väldigt intresserade och kanske kan arrangera ett möte eller ett telefonsamtal senare. Och när jag inte hörde något från dem på ett tag så ringde jag, utan svar. Så nu får vi se om och vad som händer härnäst.

No. 75

No. 75. Tofua.

Hur som helst så har vi haft en fantastisk dag i MacMasters på lekplatsen, stranden och sedan i Wagstaffe där vi hängde på bryggan och tittade när några pojkar körde med en stor radiostyrd båt. Anledningen till att jag älskar Wagstaffe är att jag tycker det känns som Skärgårdsdoktorn. Om någon är gammal nog att komma ihåg den.

Men nu är det shopping av mat och sedan hem. Dags att laga hålet i väggen och annat smått och gott.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna