VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sorglig start.

Imorse tog jag kontakt med tre olika mäklare som vi mött förut. Jag kände att jag ville visa att vi är seriösa, intresserade av att köpa och ville sätta lite press. Alla sa samma sak, de har ingenting just nu men det är några hus på väg in. Så det är väl det där med is i magen och tålamod igen. Men det känns i alla fall bra att de nu har mig högst upp på sina listor.

Jag och utsikt.

Jag och utsikt.

F0CFE1E7-B8E1-4B9B-A970-60A9FCD8DFBC

Vid lunchtid passade jag och T på att ta en promenad till North Avoca. Det var soligt och härligt, men vi hann inte mer än dit innan det var dags att vända för att hinna till skolhämtning. Men lite fick vi i alla fall röra på oss.

Lunch och utsikt.

Lunch och utsikt.

07812FF1-6EDD-47EB-B83F-B350F7FAA5D1

Jag är så otroligt trött idag igen och har fortfarande ont i tandköttet, så jag ska gå och knyta mig nu och hoppas på en bättre dag imorgon där jag slipper ha ont i munnen. Inga visningar ska vi på heller. Och ont i munnen medan det inte finns några hus att titta på är en alltför sorglig start på en lördag.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna