VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så nej.

Det är inte ofta som jag sitter i soffan medan vi tittar på serie och ögonen håller på att ramla ihop. Men så är det idag fastän klockan är just innan tio. Jag känner mig väldigt trött och har även sedan igår en irriterande smärta i tandköttet inne vid visdomstanden. Jag vet inte vad som pågår, men jag räknar med att det försvinner snart.

När man är en konstant isglass som jag är så får man ha morgonrocken ovanpå kläderna.

När man är en konstant isglass som jag är så får man ha morgonrocken ovanpå kläderna.

B200CBCC-64C9-4B6F-AD2A-4CA5EB8A0DFA 4CC8ECD9-7B32-4741-BDA5-EB6B4DCB2C08

Förutom jobb har vi idag hunnit att gå och titta på ett till hus här i Terrigal. Vi promenerade dit då det ligger tjugo minuter härifrån. Så perfekt läge på ett sätt, men också precis vid en ganska stor väg och som så ofta här runt ligger det vid en skogsbacke, så det blir inte så mycket trädgård kvar. Huset var okej. Vi hade kunnat bo där om vi behövde, men det behöver vi faktiskt inte. Så nej.

Husets altan var ganska härlig. Men annars nej. Och den rosa himlen ikväll var fin också.

Husets altan var ganska härlig. Men annars nej. Och den rosa himlen ikväll var fin också.

6870740C-ED7E-40EC-997B-5D93F7ECDFDF 857EFEFE-75C3-4FC1-BF61-38FED62370BA

Imorgon har jag egendag och ska njuta så mycket jag bara kan. Jag hoppas på sol, energi och mindre ont i tandköttet.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna