VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stormar runtomkring.

Så efter fyra månader av att inte ha träffat någon av personerna jag jobbar med träffades vi så idag. Och liksom väntat var det inte goda nyheter de hade att förmedla.

2990D54D-3498-4C31-B96F-424135572C89

Två till av mina kollegor får gå, men som tur är för mig så får jag vara kvar. Dessa konstiga konstiga tider. Jag känner mig liksom inte förvånad över saker längre. Man går bara runt i någon ny slags verklighet där man inte längre tar någonting för givet och varje dag är beredd på att man inte längre har något jobb, dagis eller samma boende. Allting är förändrat detta år och vi människor kommer nog aldrig komma tillbaka till de oskyldiga och naiva varelser vi var många av oss.

Mat mat och mat. Fortfarande nyttigt. Vecka 3,5.

Mat mat och mat. Fortfarande nyttigt. Vecka 3,5.

608BE033-AEF0-4F94-9F1C-E64B0894058E

Jag känner att jag mer och mer är tacksam över min familj och det vi har tillsammans. Vi står stadigt alltmedan det stormar runtomkring.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna