VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tak över huvudet.

Jag känner mig ganska nöjd med dagen ändå.

Idag har jag gjort lite arbetsuppgifter som jag fasat för ett tag och inte riktigt orkat ta tag i för att jag helt enkelt inte vetat vart jag skulle börja. Jag pratar om payroll tax. Som är olika i olika stater och vi har 15 olika bolag i tre olika stater. Samtidigt har Corona och governments olika bidrag ställt till det. Men idag hände det! Jag började och har helt plötsligt gjort hälften av dem och som vanligt så var det inte så illa som man tror om man bara tar tag i det istället för att oroa sig.

Dagens kaninmat.

Dagens kaninmat.

3762A27F-A39F-42D8-ABC7-F44EFFAF5179

Igår när jag var ledig fick jag ett sms från jobbet där de frågade om jag kunde ses på kontoret för ett möte klockan 11am på onsdag. Vi har inte träffats sedan vi började jobba hemifrån i slutet på mars och jag känner på mig att något är i görningen. Vad vet jag inte, men vi får hoppas att det inte är något mer negativt nu. Det ska i alla fall bli roligt att träffa dem igen efter så lång tid. Tur att jag gick till frissan i torsdags, tänkte jag i ett litet ytligt ögonblick, haha.

Middag i vardagen.

Middag i vardagen.

I övrigt rullar veckan på som vanligt med inget nytt hus i sikte. Men jag har ju tak över huvudet ändå.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna