VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Meganoppror.

It’s raining cats and dogs. På riktigt. Det har regnat sedan inatt och ska inte sluta förrän på tisdag. Detta är det sämsta med vintern. Men hey, oftast går man runt i jeans och en T-shirt eller sticketröja, ibland skinnjacka, men inte mer än så. Så då kan man kanske inte klaga.

Jag ser likadan ut idag med. Go figure.

Jag ser likadan ut idag med. Go figure. Meganoppror på hemmakofta är det nya svarta.

Vi har istället tagit dagen till att fixa grejer hemma. Först fixade B sin simning. Ja, alltså, hon och T åkte på simlektion. Idag hade jag och O nog också följt med om det inte varit så att de har gått tillbaka till Coronaregler- att man bara får ha en vuxen med sig. Efteråt så limmade T en frostad glasruta som ramlat ur mitt badrumsskåp (dörren). Eller, ramlat ut och ramlat ut, O tryckte ut den med fötterna när han klättrade upp och skulle tvätta händerna. Have kids they said. It will be fun, they said.

Lilla familjen äter lunch.

Lilla familjen äter sen lunch, halv fem på kvällen.

Sedan åkte vi till Bunnings, ett byggvaruhus som har allt, för att köpa en liten gipsskiva och spackel för O har även lyckats göra hål i väggen när han dängt in i den i full fart med sin skateboard. Så där är ett hål på ungefär en decimeter i diameter, vilket måste lagas. Have kids they said. It will be fun, they said. Herregud, det låter som att vi trashar stället, men så är det verkligen inte. Detta var bara två separata otursgrejer av vår lilla stuntman.

B som i Bunnings.

B som i Bunnings.

Och så efter Bunnings fortsatte vi med regnaktiviteterna och åkte till Erina Fair där vi köpte gummistövlar och fler byxor till O samt handlade mat inför veckan. På vägen hem åkte vi förbi det hus som för tillfället är vår nya kärlek, för att se ifall regnet forsade ner för framsidan då detta huset, liksom så många andra här runt, ligger i en slänt. Men bara så där med en snabb blick utifrån såg det okej ut.

Imorgon ringer vi mäklaren och så banken och så får vi se om vi har någon chans på huset eller inte. Så egendomligt ändå, antingen har vi snart hus och allting förändras med ens, eller så är det bara en helt vanlig vecka framför oss. Den som lever får se.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna