VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Klädd i bomull.

Torsdag idag och det är min fredag, känns skönt. Extra skönt eftersom jag just kommit hem från frissan. Jag tänker att någon borde öppna en shop som endast ger skalpmassage. Så går man in och sätter sig i en sådan där automatisk massagestol alltmedan någon ger en en rejäl skalpmassage i kanske en kvart. Sedan betalar man och går därifrån och kommer tillbaka en annan gång för en ny snabb session mellan sina ärenden. Vilken affärsidé!

Rödrandiga mackor till frukost. Eller, riskakor är det ju.

Rödrandiga mackor till frukost. Eller, riskakor är det ju.

I övrigt så fick jag lite mamma-ont i magen när jag de senaste dagarna upptäckt att B har haft ganska mycket reflux. Det har inte varit något alls på länge så vi har slutat med hennes mediciner och släppt allt. Men så idag frågade jag henne om hon får reflux ofta nu för tiden och det sa hon att hon får. Och så sa jag att hon måste gå och skölja munnen efteråt för att slippa att det smakar och luktar dåligt. Och då berättade min lilla flicka att tre av hennes kompisar idag hade hållt på och sagt ”Yuck, Billie’s breath stinks!”.

Det är soligt vid lunchtid varje dag denna vintern.

Det är soligt vid lunchtid varje dag denna vintern.

Ouch alltså! Det är ju inte på något sätt trevligt och såklart reagerar folk runtomkring när man luktar kräks, men det är ju en ”sjukdom” hon har, ett tillstånd kanske man ska kalla det, och det kan ju inte min lilla flicka hjälpa. Så nu får vi börja medicinera igen och hoppas att det försvinner snabbt. Stackars älsklingen, hon är så van med detta att hon inte ens klagar, men det både är obehagligt för henne och gör ont.

Mörkt och rakt blev dagens melodi. Håret alltså.

Mörkt och rakt blev dagens melodi. Håret alltså.

D062E1AB-287C-4C4A-A90F-3FCF1F9D88DB

Ibland vill man bara klä in sina barn i bomull och aldrig släppa taget.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna