VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kilon schmilon.

Om man undrar hur det går med det hälsosamma levernet så kan jag berätta att jag går ner stadiga 0,5 kilo i veckan.

Dagens gomorron.

Dagens gomorron.

Jag är inne på min tredje vecka av att tänka på vad jag äter och har alltså gått ner 1,5 kilo. Detta är enligt mig det mest hälsosamma sättet att tappa i vikt samt att det är större sannolikhet att kilosarna stannar borta när man inte stressar bort dem. Det känns lite som att man måste trampa på tå när man pratar om viktminskning, men det handlar alltså enbart om hur jag själv känner mig när jag haft en sådan här onyttig period som jag haft de senaste månaderna och jag mår sämre både fysiskt och psykiskt.

På promenad i Terrigal. Verkar som att de kör all in på Christmas in July.

På promenad i Terrigal. Verkar som att de kör all in på Christmas in July.

75442FF7-A9BB-4D25-8A9F-E8ECDF0985C2

Däremot kan jag säga att vi börjar bli lite trötta på vissa matvaror, såsom nötsmör, vissa grönsaker och så vidare. Jag ska ge T en stor eloge för han lyckas hela tiden hitta på nya rätter och koka soppa på en spik gång efter gång. När det är min tur att fixa maten blir det oftast en tallrik med typ kyckling och så tärnad avokado, tomat och röd paprika. Det kanske inte är så himla spännande, men jag tycker att avokado räddar vilken rätt som helst.

Pimpade träd.

Pimpade träd.

Vi ska börja introducera lite vanlig mat igen snart, så som ris och potatis, kanske lite kött och så vidare. Mycket handlar för oss också om portionsstorlekar, så balanserar man det lite bättre så har vi ett vinnande koncept. Men jag känner inte press utan tycker mest att det är roligt med denna typen utav utmaningar.

Speciellt eftersom jag ändå inte kan komma mig till IKEA just nu för att få tag på svenskt lösgodis. Då kan man lika bra köra järnet!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna