VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sjusovare.

Vi har börjat bli riktiga sjusovare. Visst, det går kanske inte skitbra med två små barn i huset, men när de går upp vid sex (ibland sju faktiskt) och äter mjölk med flingor medan de tittar på iPaden så ligger vi ofta kvar och bara drar oss för att vi kan. Så imorse gick vi inte upp förrän halv nio. B hade sin sista dag på skollovet och O skulle till dagis, men han kan ju droppa in när som helst.

När man försöker variera frukosten så gott det går.

När man försöker variera frukosten så gott det går.

Efter att jag gått med honom i solskenet gick jag hem och fixade en termos med te samt en enkel fruktsallad och lite saft och sedan promenerade jag och B ner till Terrigal och hade lite fika på trapporna vid stranden. Det var en härlig stund. Därefter kom vi hem till färdig lunch som T hade lagat för jag skulle iväg till vår kompis J, Ks sambo, för att bestämma något om det jobb som jag ska hjälpa honom med framöver.

En mysig stund med min B.

En mysig stund med min B.

6C6FCF48-6960-4ECE-AF1B-B3C8412093E9 FEE3A10A-0C48-4CF0-8CBA-6D625650647D

Så jag körde till Wyoming vid två och så satt vi och snackade och han visade vilka system han använder och hans tanke om vad jag ska göra osv. Så jag ska troligtvis börja snart eftersom jag bara jobbar tre dagar på mitt vanliga jobb. Det ska bli roligt att testa något nytt samt är inte sämst med lite extra klirr i kassan i dessa Coronatider.

En klarblå dag. K och J ska sälja sitt fina hus. Det är lite the end of an era.

En klarblå dag. K och J ska sälja sitt fina hus. Det är lite the end of an era.

DE8A9941-EFE6-422A-8540-A57DF69B0A7B B1BB39C8-22AD-4B7A-AD57-2A8135CC99EE

Nu håller mina kiddos (som badar) på att tävla om vem som kan göra badrummet mest blött, så jag måste gå. På återhörande.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna