VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I sinom tid.

Idag var O extra glad när han kom hem från förskolan. Vår kompis K som har två pojkar ska eventuellt låta dem börja på Os förskola eftersom de ju har köpt hus här i North Avoca. Så idag var de och hälsade på. O hade tydligen tittat på dem och förståeligt nog inte fattat vad sjutton de gjorde där, men hade sedan börjat leka med dem och haft så himla kul. Vi får se om de börjar där samt om vi kanske måste ta ut O beroende på vart vi flyttar, men det hade varit fantastiskt roligt ifall de hade fått gå där tillsammans. Om så bara en stund.

Äggmackor till frukost.

Äggmackor till frukost.

F95BE523-3944-4D25-9427-7599EEEF21F1

Jag har jobbat idag med, men jag har bannemig inte kommit mig utanför dörren denna dagen heller. Efter jobbet så blev jag åter igen så slut, förkylningen hänger kvar i kroppen, att jag tog mig lugnt ett tag innan det var dags att fixa ungarnas middag, duschning och så vidare. Men ute finns kvar, så imorgon kör vi på det. Imorgon har jag nog inte varit ute ur huset (mer än på bakgården) på en hel vecka nu när jag tänker på det! Men gud, det är ju helt sjukt. Nu längtar jag efter vanligt liv.

Lunch

Lunch

T håller på att steka fisk som vi ska äta med en röra på zucchini och cocktailtomater som görs i stekpanna. Det skulle varit lax, men den var slut så nu blir det leather jacket (vit fisk med egendomligt namn) istället. Vi försöker förnya oss så mycket som möjligt för att vår hälsosamma mat inte ska bli tråkig. Det går förhållandevis bra med återhållsamheten, men ibland längtar jag efter italiensk salami eller lite chips.

Soligt ute idag med.

Soligt ute idag med.

I sinom tid.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna