VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En klump.

Jag får nog ändå säga att jag mår lite bättre idag än igår, så jag hoppas att kulmen är nådd och att det går åt rätt håll nu.

Fruppe

Fruppe i hälsosam stil.

Jag är fortfarande väldigt snorig, har huvudvärk, halsont och ögoninflammation. Jag vet inte vad det är med mina ögon som gör dem så mottagliga för infektioner, men jag gillar det inte. Man vill inte direkt att ens ögon alltid ska vara sjuka. Vad händer om det blir långvariga effekter? Jag känner inte för att bil blind.

Dagens småfolk.

Dagens småfolk. B ville visa sin fläta.

040EE6F9-454A-4D94-A64C-EAF67FC5AB5E EB1B3135-D7B0-46A5-AE8D-2183872352C1

T och barnen åkte till simningen imorse. Medan de var borta i en dryg timme så orkade jag faktiskt plocka undan och fixa samt klä på mig kläder. Det är ett framsteg bara det med tanke på att hela dagen igår hade jag bara pyjamas. När de kom hem gjorde T en räksallad som han sedan tog med till K dit vi alla skulle åkt för att ha söndagslunch samt att en Sydneyvän skulle komma också. Men nu fick T och barnen åka och jag fick stanna hemma och krya på mig istället. Inte alls lika kul.

När man äntligen får ensamtid i solen men inte riktigt kan njuta för att man är för sjuk.

När man äntligen får ensamtid i solen men inte riktigt kan njuta för att man är för sjuk.

Jag satt dock ute i solen en stund på altanen medan jag tittade på avsnitt efter avsnitt av Hjälp, vi köpte en bondgård! Som vanligt är jag väl sen på bollen, men den var ju en väldigt mysig serie. Jag drömmer inte om att bo på en bondgård ute i skogen direkt då jag nog hade fått ångest över alla extrahus och allt att sköta om etc. Men det var många saker jag drömmer om, att odla själva, att göra ordning inomhus i gammal stil och så vidare och paret är ju väldigt charmiga, så det var absolut sevärt.

Dubbel regnbåge idag igen. Så häftigt!

Dubbel regnbåge idag igen. Så häftigt!

7A054015-A923-4DFF-95F7-0D470B92B43C

Nu spöregnar och åskar det här utanför fönstret och jag ska gå och krypa ner i min varma säng. Imorgon får O gå tillbaka till förskolan för nu är han frisk, men B får vara hemma med mig fortfarande då hon har skollov en vecka till. Jag hoppas att jag har mer kraft imorgon så att vi kan ha mysigt tillsammans istället för att mamma bara ligger i en morgonrockshög och snörvlar.

Fast det finns kanske någon slags charm i det också.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna