VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rusta för krig.

Ibland är det kanske en bra idé att förvänta sig och förbereda sig för det värsta. Det hade jag gjort inför idag.

Inte frukost, men lunch.

Inte frukost, men lunch.

Jag tänkte att natten skulle bli katastrof med sjuka barn som vaknade hela tiden, och visserligen blev natten ganska kass, men mest beroende på en sjuk man som låg och frustade och pustade och tyckte enormt synd om sig själv. Så vid fyra gick jag upp för jag var så hungrig och bara tog mig en snabb banan för att gå och lägga mig igen. Det som hände då var i stunden ytterst irriterande, men nu i efterhand har vi skrattat mycket åt det.

T gjorde misstaget att visa O hur man snärtar med diskhandduken och sedan dess går O runt och snärtar med allt möjligt. Inte roligt när jag fick dragkedjan från hans tröja på lillfingret.

T gjorde misstaget att visa O hur man snärtar med diskhandduken och sedan dess går O runt och snärtar med allt möjligt. Inte roligt när jag fick dragkedjan från hans tröja på lillfingret.

AAB9715A-8905-4F9F-9C0D-953DBC38C28A 7D48E4D7-C34C-447F-A6B0-10C7416CF60B

Efter någon minut kom T gående till köket efter mig, tittade och sa ”Jag trodde inte att bananer ingick i din diet”. Och sedan gick han och lade sig igen! Haha, så himla egendomligt beteende. Han gick egentligen ut för att titta vad jag gjorde bara eftersom han redan var vaken och så råkade han säga kommentaren men menade inget med det. Till saken hör att vi båda äter samma nyttigare mat och det är ingen diet. Hur som helst, sjukt roligt.

B’s lista häromdagen:

B’s lista häromdagen: (Vi ska) ”kanske gå till lilla lekplatsen eller stanna hemma och leka för att min fot gör ont och för Otis är sjuk.”

T är alltså dödssjuk (enligt honom själv) och O är fortfarande hostig och snorig, men verkar lite bättre. Och för mig går det upp och ner. Men på det stora hela har det gått bra att jobba idag och jag måste ge en stor eloge till barnen som faktiskt har lekt väldigt duktigt mest hela dagen. Så ibland är det ju faktiskt så, att har man förberett sig för krig så blir det kanske inte alltid så illa som man trott.

Fast det kan ju vara ganska jobbigt att gå och förbereda sig för krig hela tiden också. Man kanske bara borde ta livet lite mer som det kommer.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna