VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varsågoda!

Imorse medan vi packade ihop picknick och gjorde oss iordning för dagens enda husvisning klockan elva ringde K och frågade om vi kunde vara barnvakter till deras ena son idag i någon timme. Vi fick ihop det så att, eftersom vi skulle befinna oss i Avoca Beach och de i North Avoca, skulle vi bara gå på stranden de fem minuterna över till andra sidan lagunen och hämta B. Att köra tar 20 minuter, men att gå på stranden tar fem.

Hundbajshus.

Hundbajshus.

Huset var katastrof. Eller, det var väl egentligen okej. Ganska omysigt och framförallt för litet för oss med små rum och liten trädgård. Men det var så jäkla äckligt! Det var hyresgäster som bodde i huset nu och de hade lämnat skor och grejer överallt, saker på golvet, tändare låg slängda överallt och så luktade det illa av blöt hund i hela huset. I trädgården var det hundbajs överallt. Än en gång (detta är andra huset vi tittat på som har det så här), hur f-n bor folk?

Beach time mitt i vintern.

Beach time mitt i vintern. Varsågoda för halvnaken surfare i bakgrunden.

1DC2F8C7-EC94-43EB-AAF7-3D0824A15C74 CC17525C-7FD0-4A1F-8AF5-B845BCE61A29

Och så förstår jag inte mig på människor. Ok, de som bor i huset nu äger det inte och de kanske är arga för att de måste flytta ut. Men man har väl ändå ett ansvar som vuxen människa att plocka undan och städa iordning i alla fall det värsta? Huset ska ändå säljas för 5,5 miljoner typ och så är det en svinstia. Gör mig arg. Men som tur var var det inget för oss ändå.

Picknick som sig bör.

Picknick som sig bör.

0420A6C6-2513-4345-840B-989E4E7A74C0

Så efter visningen gick vi över strandbiten till North Avoca och hämtade lille B. Vi gick tillbaka igen och hade picknick allihop och sedan sprang ungarna på stranden och i vattenbrynet resten av tiden. O var blöt ända upp till halsen, alltså genomblöt, så han fick åka i bara blöja hem då vi glömt packa extrakläder.

En favorit i Avoca. Inget äckel där inte.

En favorit i Avoca. Inget äckel där inte.

Efter lite städning och vikning av tvätt var klockan fem och då hade vi bjudit över K med familj på pizza (hämtpizza, inte hemmagjord). Så vi fick umgås mycket idag. Det var mysigt och gott och härligt. Men nu ikväll är det så kallt så jag måste gå och hämta ett extratäcke. Det går knappt att hänga med i vädersvängarna. Fy!

/CC


Kommentarer


 1. Torsten 4 juli, 2020 on 15:23 Svara

  Har för mig att Australiensare anses vara väldigt äckliga och ofräscha. Flera av mina vänner som semestrat där har iaf haft sådana omdömen om dem. Flummare helt enkelt.

  T.

  • sydneymamman 5 juli, 2020 on 15:08 Svara

   Hej T!
   Det har jag faktiskt aldrig hört förut! Visst, de är ju ofta på stranden så de har flip flops, sand överallt och saltvatten i håret, men har aldrig tänkt på dem som ofräschare än andra folk. Men kanske ligger det någonting i det. Jag kommer säkert gå på mååånga fler husvisningar så då blir vi varse. Uscha!
   /CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna