VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Strunt samma.

Då var det torsdag och min fredag igen. Tiden går så fort! Fast imorgon får jag eventuellt sätta på datorn en stund och avsluta lite av det jag inte hann med idag. Ibland känns det bättre så att man kan ta helg sedan ordentligt och bara slappna av.

B’s teckning till hennes news day om onyttig mat.

B’s teckning till hennes news day om onyttig mat. (Klubba, gummibjörn och munk).

449C46D7-D14B-4B93-9CE4-09D5AC92E0EB
Morgonen började stressigt som sjutton. Allt det vanliga skulle avklaras såklart; frukost, packa matlådor, klä på O och hjälpa B etc. Men idag skulle vi även ha lite extra tid att fixa hennes hår för det var crazy hair day i skolan. Är det inte det ena så är det det andra. Tanken är god, ungarna har lite tokiga frisyrer en dag i skolan och så ger de gold coin donations. De insamlade pengarna ska gå till en skola i ett område som drabbades hårt av skogsbränderna. Så det är ju bra.

Ganska ocrazy crazy hair day.

Ganska ocrazy crazy hair day.

70E74C9C-259C-40D7-89A9-41FCFA304DC9 2CCE6B8B-A6BD-484E-9917-C81AA3314E1F

Men det jag reagerar på är hur det i nyhetsbrevet och informationen om denna dag står att (fritt översatt av mig): barnen FÅR lov att ha galet hår i skolan och för detta privilegium MÅSTE de betala en donation. Ett privilegium att få ha annat än en stram tofs med skolans blåa hårband? Det låter helt sjukt i mina öron. Förhoppningsvis menar de det lite som ett skämt för annars tycker jag att det är obehagligt rent av. B hade i alla fall en rolig dag, så det får ju vara värt någonting.

Vad är det här för formulering?

Vad är det här för formulering?

Nu har vi avklarat avsnitt sex av Caliphate, en svensk serie på Netflix som är bra. Jag har försökt leta upp några nya hus som vi kan titta på i helgen, men det verkar bannemej riktigt skralt på den fronten. Kanske borde vi köpa mitt härliga hus i Bateau Bay ändå. När mäklaren ringde idag hade jag en väldigt bubblande och ingående förklaring om hur jag älskar huset, men vi inte tänker bjuda ändå. När jag hade lagt på kom T in i rummet och bara flabbade åt mig. Tydligen hade jag pratat ihjäl den stackars mäklaren om saker som han säkerligen inte hade varken tid eller lust att lyssna på.

O är PJ Mask tydligen.

O är PJ Mask tydligen.

77261B43-BC09-49EE-A83C-2D02ACB508EA

Strunt samma. Jag är värdefull.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna