VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Egendomligt.

Idag kändes vi nästan som en tomtefabrik på jobbet för allt som ska hinnas klart till räkenskapsåret som har sitt slut idag. Men det är samtidigt roligt att vara busy med tanke på de senaste månadernas halvtorka. Även om det bara blir kortvarigt.

Leverpastejmackor är fortfarande the shit.

Leverpastejmackor är fortfarande the shit.

I övrigt känns det mycket som att vi är i något slags vänteläge. Väntar på att få reda på vad som händer med mitt jobb, om vi hittar något hus vi vill ha, väntar på våren och på andra tider. Samtidigt är jag fortfarande glad på ett sätt över detta lugnare liv än vad ett heltidsjobb med två små barn medför.

B åker rullskridskor överallt och hela tiden.

B åker rullskridskor överallt och hela tiden.

6CB5BAF9-7D9F-4BE7-A509-43886CC0DEE4 BDFFD1B5-B313-458E-8D85-AA7B0BF45C99

Dock har B skollov från och med nästa vecka och tre veckor framöver. Samtidigt slutar dagis vara gratis för O i mitten på juli och då kommer vi behöva ta ut honom på måndagar och fredagar, dvs de dagar jag inte jobbar. Så då blir mitt liv plötsligt mer busy igen då det antingen är jobbdag eller att underhålla galen tvååring-dag. Dock ska det bli mysigt på ett sätt för O började dagis fem dagar i veckan när han var bara lite över ett år gammal och det känns inte som att man hinner rå om honom ordentligt.

Jag hittade det här kortet från helgens bullar. Ge mig nu!! Sååå sugen!

Jag hittade det här kortet från helgens bullar. Ge mig nu!! Sååå sugen!

Slutet på detta året kan bli alldeles fantastiskt eller katastrofalt jobbigt och vi vet inte ännu. Men så är det ju för många just 2020. Det mest egendomliga året i vår generations livstid.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna