VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tårar.

Vad är det i ens huvud och kropp som gör att man bara inte kan somna förrän 4am helt plötsligt?

T hittade leverpastej från typ Lettland i affären. Lyckan när den dessutom var god!

T hittade leverpastej från typ Lettland i affären. Lyckan när den dessutom var god!

Det var precis min natt som gick. Jag gick och lade mig vid halv elva och nu efteråt känns det som att jag hade cirka fem minuter precis när huvudet träffat kudden då jag hade kunnat somna, men en enda tanke hoppade in i huvudet (en bra tanke till och med) och så hade sömntåget gått. Därefter låg jag bara och vred mig, sjöng på någon sång som poppade upp i huvudet, låg på spikmattan och allt möjligt annat än att sova.

0B14BA62-09E5-4F90-87E4-A7E2CA2326DB

Vid två kom T in, han håller på att skapa en hemsida till sin fotoverksamhet och hade fastnat. Vi låg och lyssnade på Ulf Lundells sommarprat med varsin lur i örat och efter ett tag somnade såklart han, irriterande nog, medan jag lyssnade klart på sommarpratet och var sedan vaken en stund till. Ungarna sov till sju imorse, så det kan jag inte klaga på, men natten var som man nog kan förstå väldigt mycket för kort ändå.

Solig lunch.

Solig lunch.

Som tur var var jag ledig idag och efter att jag hade fixat ordning i köket samt kollat på ett avsnitt av Husdrömmar, så lade jag mig äntligen ner för att sova. Men det kunde jag inte då heller! Jag som brukar vara så himla bra på att dagsova. Jag slumrade i tio minuter bara trots att jag låg i en och en halv timme allt som allt. Sedan var det bara att ge upp och gå upp. Så blev det istället lunch med T på uteplatsen, hämtning av B på skolan och därefter gick jag en långpromenad i ett område av Terrigal som jag ej utforskat tidigare.

O och skotern.

O och skotern. Detta är förresten B’s skoter för T snodde den andra då han ville åka.

Jag gick och lyssnade på ett sommarprat med Björn, han som var lyssnarfavoriten, och hade ibland väldigt jobbigt att hålla tillbaka tårarna för att slippa skrämma de andra människorna som också var ute och gick runtomkring mig. Bra och gripande var det. Rekommenderas. Imorgon börjar min tredagarsvecka och det blir troligtvis ganska busy eftersom det är EOFY, 30/6 imorgon.

Fick hem Anine Bing-jeans som jag köpt på 70% rea. Jättenöjd!

Fick hem Anine Bing-jeans som jag köpt på 70% rea. Jättenöjd! Ska bara äta lite nyttigt ett tag så att jag kan sitta ner i dem också. Jokes. Typ. 

Klockan är tio så nu ska jag gå och lägga mig och försöka hindra de tankar som kommer och får mig att missa sömntåget. Hoppas det funkar.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna