VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilket ska man välja?

Morgonen var ganska average får man nog påstå. Det var kallt och regnade och vi alla hade haft en ganska kass natt med den ena som vaknade efter den andra. Men efter frukost skärpte vi ändå till oss och startade dagen.

Galet goda godsaker.

Galet goda godsaker.

F7075CC4-08E1-4F3F-8F42-19324AE3BA0C

Vi skulle börja i Avoca klockan tio, hemma hos svenska F som bakar kanelbullar och andra sorter och vi hade beställt en gott och blandat-version med 10 bullar. Det är denna tjej som har trillingkillar i B’s ålder och såklart fastnade vi där i nästan en halvtimme och barnen lekte medan vi vuxna stod och pratade. Mycket trevligt. Men när klockan närmade sig elva var vi tvungna att åka iväg till dagens första visning i Saratoga. Bullarna tänkte vi för övrigt ta med till K imorgon för fika, men såklart smakade vi några stycken redan idag. Så sjukt goda!

Skoterkille visar syrrans teckning.

Skoterkille visar syrrans teckning.

9F434F3D-019E-4AD1-9CB3-8A13A412AA40 0ADAF7BD-6BD1-4376-BA56-77FD6CD17F8C

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.092788890996251538,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Huset i Saratoga var trevligt och trädgården var stor och bra. Det fanns även ett annat hus till salu två hus bort som också hade öppet precis då och såklart tittade vi in. De båda husen hade sin charm, men det som var skönt var att vi båda kände att vi inte vill bo i Saratoga. Det är fint och mysigt, men känns lite dött och kanske mer för äldre människor. Det där kommer jag troligtvis att få äta upp, men vi lämnar det så.

Visningar, visningar och fler visningar.

Visningar, visningar och fler visningar.

FD31B133-77DB-43E2-8955-106A00E5DF92

Efter de två husen körde vi tillbaka till Terrigal för ett hus med minimal trädgård. Bort från listan. Därefter var ungarna ganska less och vi åkte hem för att äta lite lunch, korv med ägg och grönsaker och sedan fick T åka på nästa visning i Terrigal själv. Det är fasen inte roligt att gå på visning när man har hjärtat i halsgropen för att man får jaga galna ungar innan de förstör eller gör illa sig.

Vi hann med lite frisk luft också.

Vi hann med lite frisk luft också.

65B3645B-7D0C-45D2-925B-431633B93C9C

Klockan tre åkte vi sedan till det sista huset för dagen allihop. Det skulle vi inte ha gjort. Huset var i Bateau Bay, ett av de ställen som vi inte är överförtjusta i att byta skola etc. för, men huset såg så mysigt ut. Och det var det verkligen! Det var ljust och öppet och charmigt och lagom stort och stod våra namn på så nu vill jag bara hyra ett flygplan som lyfter upp och flyttar huset till något av våra favoritområden istället.

Jag älskar ju det här med att leta hus. Men jag blir samtidigt alldeles knollrig av alla känslor, ångest och stress som spelar in. Det här med att man kan tänka sig helt olika stilar av hus, i olika områden och att man alltid håller på att second guessa om man gör rätt. Hoppas hoppas vi inte ångrar om vi låter denna gå. Gah!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna