VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måla med flugsmälla?

Vi var sugna på något riktigt gott idag och så blev det. Vi har precis ätit en mör stek (händer inte så ofta nu för tiden) med fänkål som vi haft i ugnen med rödvinsvinäger och smör. Och så hela cocktailtomater på kvist i ugn. Ett glas vin till det och en Magnum mandel efteråt och så är man en mätt och glad skit.

Redo för dagen. Tydligen var det en blå dag.

Redo för dagen. Tydligen var det en blå dag.

För jag är faktiskt ganska glad idag. Upp och ned går det, fort som en bergochdalbana. Men dagen har liksom varit händelserik. Efter skol- och dagisavsläpp så gick jag hem och stökade undan i köket. Sedan sydde jag B’s skoluniformsstrumpbyxor (långt ord) som fått hål i grenen medan jag tittade på ännu ett avsnitt av Husdrömmar. Efter det så gick jag ut på promenad i en timme till havet i North Avoca. Och då kan ju inte dagen vara annat än bra.

Promenader till North Avoca is lajf.

Promenader till North Avoca is lajf.

12BD584B-3E3A-4736-B9A1-469F073EE6BD

När jag kom hem åkte jag och T till Erina Fair där vi handlade mat, två pyjamaser till O, en skoter till O och ett par byxor till T och så det allra bästa, vi åt sushi på det extremt goda sushi train de har där. Det är så gott så det inte är klokt. Jag tror jag måste säga att sushi på det sättet är min allra bästa mat i hela världen.

Ingen vacker sushibild, men en god sishibild.

Ingen vacker sushibild, men en god sushibild.

6676E5C0-00E1-4D10-9769-224F9881119D

Därifrån fick vi som vanligt brått för det började närma sig B’s skolslut för dagen. Vi raceade dit och kom bara några minuter för sent i slutändan. Då passade vi på att plocka upp O också och så åkte vi hem och barnen spenderade den kommande timmen i garaget åkandes på varsin skoter. Ett uppskattat köp alltså. Sedan har det som vanligt varit lite skrik och bråk vid kvällsrutinerna, men vad annat kan man vänta sig? Och så somnade O i soffan halv nio, inte helt katastrof, och vi har just tittat på de två sista avsnitten av DNA. Riktigt bra alltså!

O brukar tydligen måla tavlor med flugsmälla.

O brukar tydligen måla tavlor med flugsmälla.

3A5E9C2C-8BE6-4F1B-9B6E-F9DF3B372330

Och nu är det en ny helg tillsammans med min familj och troligtvis två till tre husvisningar imorgon. Låter som en bra helg i min bok.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna