VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sa du fest?

Jo men visst, idag var det midsommar i den här delen av världen också. I vårat gäng i alla fall. Även kallat Midsommar-AW eftersom det riktiga midsommarfirandet med familjerna händer på söndag.

På väg till mataffären för att handla ingredienser till kladdkaka.

På väg till mataffären för att handla ingredienser till kladdkaka.

110A5FE5-A5DF-46F4-BEC1-61079F42D1AD

T körde mig och en annan svensk tjej hem till den tjejen som hade bjudit in oss till sitt hus i Bateau Bay. Där var det redan ganska många, alla svenska tjejer, och vi fick välja från en drinklista och så blandade värdinnan ens drink som man sedan tog med för att göra en midsommartipsrunda. Den var ganska svår och många liksom mig hade fyra av tolv rätt. Så kan det gå.

En enkel men naggande god lunch.

En enkel men naggande god lunch.

ADAAC136-93E0-4C4D-919F-60DEFF97C1A0

Men lika glada för det fortsatte vi med midsommarmaten som var knytis. Jag hade med ett hembakat bröd i typen kavring och så en misslyckad kladdkaka (för länge i ugnen) som jag garnerade med jordgubbar. I övrigt var det som sig bör sill, lax, västerbottenostpaj och en massa annat gott. Samt snaps såklart.

Parteeeeey!

Parteeeeey!

A6EDB9FA-6050-466D-8597-6667A27E1267

Det är ett extremt trevligt gäng och vi har lika roligt varje gång. Nästa projekt ihop blir troligtvis att bygga en bastuflotte som vi ska kunna använda själva men även hyra ut. Klart det blir en fullträff i ett land som är varmt som en bastu utomhus större delen av året…

Men det är bara petitesser.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna