VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Komplicerat.

Jag orkar inte ens.

Under dagen har vi köpt huset och sedan inte köpt det ungefär 10 gånger i våra samtal, T och jag. Nu ska vi inte köpa det. För komplicerat. Får se om det håller i tills imorgon när vi ska prata med mäklaren. Orkar inte ens tänka på det mer, jag blir trött på mig själv.

Ett sådant charmigt jäkla hus. Med utsikt och 15 minuters gång från stranden. Men också komplicerat.

Ett sådant charmigt jäkla hus. Med utsikt och 15 minuters gångväg från stranden. Men också komplicerat.

Men efter visningen imorse så åkte vi hem och vek undan tvätt, städade huset och bakade en ny tårta. Vid halv två åkte vi till en leksaksaffär i Erina där vi mötte upp K och barnen. Vi var nämligen skyldiga båda deras barn varsin födelsedagspresent eftersom de fyllt år mitt i isoleringen och de ville ge B något för hennes födelsedag i fredags. Så då bestämde vi helt enkelt att ses på leksaksaffären så att barnen kunde få välja någonting själva. Win win.

Jag ser ut ungefär precis som jag känner mig.

Jag ser ut ungefär precis som jag känner mig.

B valde något barbietjohej med två tvillingbebisar och massa tillbehör och O (som visserligen fyller år i november men inte kunde vara den enda av fyra som ej fick någonting alls) valde en Hot Wheels bilbana. Eller, det var eventuellt mer T som valde den, men O var lika glad för det. Den har gått varm här hemma hela dagen och O sover med bilarna i varsin hand.

Glada leksaksletare.

Glada leksaksletare.

A78CF178-2203-45FA-8D86-BE2D5A4C50C0

Efter affären följde K med familj med oss hem för att fira B. Så blev det tårta för tredje dagen i rad, men ingen var ledsen för det. Det var härligt att träffa vännerna igen och barnen har väldigt roligt tillsammans.

Korv är gott!

Korv är gott!

7B3AAAB3-8E4B-48A0-B0EA-8EA52918150E

Imorgon har vi public holiday för det är Queens Birthday, så då är jag ledig som vanligt, men även familjen. Vi får se vad vi hittar på.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna