VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sur i bur.

Imorse var det så kallt att det isade i skelettet och man ville stanna kvar i sin varma säng. Men på något konstigt sätt satt T och jag ändå ute och åt lunch i solsken några timmar senare och det kändes lagom. Det är Aussie winter det.

Ingen vill veta vart du köpt din tröja och alla skiter i vad du äter till frukost. Men, tada!

Ingen vill veta vart du köpt din tröja och alla skiter i vad du äter till frukost. Men, tada!

Idag fick jag och T mail om att vi ska ha en virtuell citizenshipceremoni nästa onsdag 9.30am. Så himla kul att vi snart är medborgare! Visst, det är lite synd att man missar den riktiga ceremonin med all pompa och ståt, men det är inte vanliga omständigheter och det känns bra att få vårt medborgarskap en gång för alla. Kanske finns det en möjlighet att vara med på festen senare ändå, det kanske jag ska kolla upp.

Sur och borde sättas i bur.

Sur och borde sättas i bur.

157E721F-E831-467A-B733-D5346938B43D

Imorgon har T ledigt från jobbet och ska ner och ta kort på ett hus som vår byggarkompis byggt klart och vill ha lite bilder på. Sedan har vi ett kvartsamtal med Bs lärare på telefon och när T sen ska hämta B från skolan tar han även med två av hennes kompisar hem och så firar de lite med marängsviss, snacks och godsaker inför hennes födelsedag på fredag. Hon är väldigt förväntansfull, så det ska bli roligt.

Han ser snabb ut.

Han ser snabb ut.

Men nu blir det microfärdigrätt framför vår nya serie Save me.

Men jag vill mest ha pizza. En riktig hederlig svensk kebabpizza. Hemkörning till Terrigal, Aus, någon?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna